субота, 21 травня 2016 р.

День Європи в Україні

    День Європи в Україні відзначають у третю суботу кожного травня.  Намагаючись інтегруватися в європейське співтовариство, Україна  почала відзначати День Європи з 2003 року. В Україні свято сприймається як спосіб приєднання до тих цінностей, які дотримуються в ЄС.
    З нагоди Дня Європи в  Україні у  Дрімайлівській ЗОШ І - ІІ ступенів 20 травня 2016 року було проведено тематичну лінійку " Європа - наш спільний дім", яку підготували учні 8 класу разом з учителем іноземних мов. Учні розповідали про важливість європейського об'єднання, приналежність України до європейської сім'ї народів , познайомили з культурою та побутом життя європейських країн за допомогою презентації,  відеофільмів та пісень, наголошували на важливості вивчення іноземних мов у наближенні до європейських стандартів.    Учні 9 та 7 класів представили  Велику Британію та Німеччину  англійською та німецькою мовами, які вивчаються у нашій школі.                              


    Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України, вона починається у серці кожного з нас. І ми – частина Європи.

Немає коментарів:

Дописати коментар